fbpx
c

Cum sociis Theme natoque penatibus et magnis dis parturie montes, nascetur ridiculus mus. Curabitur ullamcorper id ultricies nisi.

1-677-124-44227 184 Main Collins Street, West Victoria 8007 Mon - Sat 8.00 - 18.00, Sunday CLOSED
Follow Us
  • Trenutno nimate v košarici nobenega artikla.
  • Trenutno nimate v košarici nobenega artikla.
Image Alt

Trenutno berete

Kaj smo počeli v letu 2021?

Piše: Uroš

Ja, saj vem. Leta 2021 še ni konec. A nočni teki  v soju naglavnih lučk nekako dajejo občutek, da se tale tekaška sezona počasi bliža koncu. Tudi mi – KinVital RA še vedno tečemo in bomo celo zimo, a nekje je treba narediti črto in pogledati kaj se je dogajalo v preteklem letu. Uf, pa pglejmo 😉

Ti je všeč kar počnemo in bi se nam pridružil/a?

Si tudi ti navdušen trail tekač oziroma tekačica? Piši nam in z veseljem te sprejmemo medse. V naši družbi boš tako lažje ohranjal/a kondicijo čez zimo in se dobro pripravil/a na nove izzive v letu 2022. Naša tekaška skupnost pa bo poskrbela za dobro družbo in motivacijo v tem hladnejšem delu leta.

Zimska tekaška liga v Ljubljani

Leto 2021 smo začeli močno. Z novo idejo – Zimska tekaška liga v Ljubljani. V epidemičnih časih, ko smo bili prakitčno omejeni na svoje občine, smo se domislili izziva, ki nam je dal nekaj dodatne motivacije, da se spravimo vn. Tako smo med 15. decembrom in 15. januarjem izvedli virtualno tekmovanje Zimska tekaška liga v Ljubljani. Tekači smo se lahko pomerili v 4ih disciplinah: sprint, vertikala, spust in trail. Za vsakega nekaj. Cilj je bil predvsem sodelovati, a hkrati naviti obrate v malo višjo prestavo in se pomeriti s sotekači.

Zimska tekaška liga v Ljubljani

Tekli

Ja, tekli smo. V teh časih niti to ni več samoumevno. Ker nekaj časa zaradi ukrapov nismo smeli, smo bili toliko bolj veseli skupinskih treningov v Ljubljani in Domžalah. Takoj ko je bilo spet mogoče, smo ze zbrali na naših klasičnih lokacijah. In ne samo to. Še več nas je bilo kot prej 🙂

Zraven klasičnih vsakotedenskih tekov pa smo letos ponovno obudili KinVital skupinske teke. Tako smo raziskovali Polhograjske Dolomite, dolino Kamniške Bistrice in druge bližje in malo manj bližje kraje.

Kamniška Bistrica

Tekmovali

Pripravljenost je bilo treba preveriti 🙂 zato smo že nestrpno čakali prve tekme. In jih dočakali. Wings for Life world run, Soča Outdoor Festival, Jahorina trail, Ribnca trail, HG trail Idrija, UTMB, Julian Alps Trail Run, UTVV … in gotovo sem še kakšno zgrešil. Odkrivali smo nove kraje, dosegali dobre rezultate in se predvsem luštno imeli.

Salomon Running Academy

Nadaljevali smo s serijo uspešnih tekaških druženj Salomon Running Academy. Vipava, Koroška, Planica, Jezersko … lepi kraji polni krasnih stezic.

Nad Vipavsko dolino.

Julian Alps Trail Run

Jeseni smo tudi uspeli izpeljati lani odpadlo tekmo Julian Alps Trail Run. Veliko truda smo vložili v organizacijo tekme, vi ste tekli, pomagali na postajah kot prostovoljci, za konec pa nas je še vreme nagradilo s prekrasnim soncem in lepimi razgledi. Čestitke vsem tekačem in se vidimo naslednje leto.

Julian Alps Trail Run