fbpx
c

Cum sociis Theme natoque penatibus et magnis dis parturie montes, nascetur ridiculus mus. Curabitur ullamcorper id ultricies nisi.

1-677-124-44227 184 Main Collins Street, West Victoria 8007 Mon - Sat 8.00 - 18.00, Sunday CLOSED
Follow Us
  • Trenutno nimate v košarici nobenega artikla.
  • Trenutno nimate v košarici nobenega artikla.
Image Alt

Trenutno berete

Salomon Running Academy – 2022

Salomon Running Academy je nazaj! Z velikim veseljem sporočamo, da z marcem začenjamo novo serijo BREZPLAČNIH tekaških druženj Saloomon Running Academy. Naslednji SRA bo v Ljubljani – sobota, 16.4.

SEZNAM DOGODKOV

Rezervirajte si spodnje datume za Salomon Running Academy!

Kaj je Salomon Running Academy (SRA)?

SRA je serija BREZPLAČNIH tekaških durženj, kjer boste lahko spoznali tehniko trail teka, se naučili premagovati klance, uživali na adrenalinskih spustih, testirali Salomon opremo in uživali v dobri družbi.

Salomon Running Academy je tek, druženje, testiranje opreme na prekrasnih stezicah Slovenije.

SRA x Wings For Life World Run, sobota, 16. 4. – Ljubljana

KDAJ: sobota, 16. april ob 9.00
KJE: Ljubljana
KAJ: tekaški trening, 2 skupini (10 in 20 km)
OBVEZNE PRIJAVE NA info@kinvital.si
*število mest je omejeno

Po 4-letnem premoru se globalni tek Wings for Life World Run vrača v Ljubljano, glavno mesto Slovencev in eno najmanjših evropskih prestolnic. Tek v živo se bo odvijal v nedeljo 8. maja, zato izkoristi priložnost za trening.

Trening v Ljubljani bo mešanica mestnih parkov in stezic Golovca. Uroš in Luka bosta poskrbela za zanimive lepe trase in kopico napotkov za sam dogodek.

Se vidimo!

SRA x Kočevsko Outdoor Festival, sobota, 19. 3. – Kočevje

KDAJ: sobota, 19. marec ob 9.00
KJE: Kočevje, ob jezeru
KAJ: tekaški trening, 2 skupini (10 in 20 km)
OBVEZNE PRIJAVE NA info@kinvital.si
*število mest je omejeno

Kočevsko Outdoor Festival (KOF) je letos nova prireditev. To je še en razlog več, da obiščete in raziščete to divjo destinacijo. Odkrivali bomo Kočevske gozdove in skrivnosti, ki jih ti prečudoviti gozdovi skrivajo.

KOF je tudi del Golden Trail National Series (GTNS) SLO/CRO. SRA na trasah GTNS je tako odlična priložnost, da preizkusite teren, ki vas bo čakal na prireditvi 4. junija.

Kot vedno se bomo razdelili v težavnostni skupini. Prva bo pretekla 10, druga pa 20 kilometrov. Na voljo bo tudi test Salomon copat, ki jih boste lahko uporabljali med tekom.

Se vidimo!