fbpx
c

Cum sociis Theme natoque penatibus et magnis dis parturie montes, nascetur ridiculus mus. Curabitur ullamcorper id ultricies nisi.

1-677-124-44227 184 Main Collins Street, West Victoria 8007 Mon - Sat 8.00 - 18.00, Sunday CLOSED
Follow Us
  • Trenutno nimate v košarici nobenega artikla.
  • Trenutno nimate v košarici nobenega artikla.
Image Alt

Trenutno berete

KinVital Running Academy – NOVO!

Kaj KinVital Running Academy sploh je?

Ideja o tem je v nama tlela že dolgo. Ideja o tem, da imel imeli tekači dostop do najnovejših informacij o tehniki teka, poškodbah, treningu, opremi in tekmovanjih. Vse to na enem mestu. Uroš in Luka na področju teka in trail teka delava že dolgo. V sklopu KinVItala vse od leta 2013, ko je bilo vse skupaj organizirano še v obliki društva. Kar nekaj let je trajalo in zdaj končno lahko predstaviva KinVital Running Academy. Skupnost, ki jo druži ljubezen do teka, še posebej ljubezen do teka v naravi, kjer sva se tudi sama najbolj znašla. Dobrodošel je vsak, ki o teku samo razmišlja in vsak, ki razmišlja samo o teku.

Cilj KinVital Running Academy je ustvariti skupnost tekačev, ki iščete informacije o teku, dobro tekaško družbo ali samo ideje za vikend teke.

Blog

Ena vodilnih stvari na tej strani bo BLOG. Blog z informacijami znanstvenih odkritij na področju teka, predstavljenih na ljudski in berljiv način, pa tudi do bolj enostavnih tem, ki sodijo zraven. Pisalo se bo o tehniki teka, poškodbah in kako jih rešiti, treningu, vsebinah, idejah za trase in opremi. Tu bodo mesto našli tudi osebni zapisi in poročila s tekem doma in po svetu. Blog bo namenjen vsem.

Vikend tekaška druženja

Enkrat na mesec organizirava tekaška druženja na atraktivnih lokacijah po vsej Sloveniji. Včasih v sodelovanju s prireditelji trail tekmovanj, včasih pa čisto v lastni režiji. Vabljeni vsi, ki bi si želeli odkrivati nove stezice in lepote Slovenije v tekaškem koraku. Na teh druženjih poskrbiva tudi za testno obutev, ure, palice in še kaj.

Skupnost

Skupnost KinVital Running Academy pa ne bo namenjena sama sebi, ampak VAM. Zato vam bodo kot članu pripadale razne ugodnosti: popusti za nakup tekaške opreme, popusti pri prijavninah na razna tekaška tekmovanja, dostop do več informacij in možnost skupinskih trenigov v najini organizaciji. Prav tako sva se povezala s številnimi zunanjimi izvajalci storitev, kjer boste imeli člani posebne ugodnosti. V sklopu tekaških predavanj bo za člane KinVital Running Academy vedno posebna (ugodnejša) ponudba. Skratka, številne ugodnosti in informacije za tekače na enem mestu.

Osebni tekaški program

Za tiste, ki bi se s trail tekom radi ukvajali bolj resno ali celo na tekmovalnem nivoju, pa pripravljava programe osebnega trenerstva za tekače. Ti so narejeni čisto individualno in prilagojeni vašim željam ter ciljem. V sodelovanju bo možna tudi širša obravnava na področju preventive zdravja, diagnostičnih meritev in sanacije poškodb. Tako bo ta program primeren tudi za tekače na mednarodni ravni.

KinVital Running Academy je portal za tekače vseh ravni: od popolnih začetnikov, rednih tekačev, ki bi si želeli redne tekaške družbe, pa vse do bolj zagriženih rekreativcev in profesionalnih gorskih/trail tekačev, ki jim tek pomeni službo.