fbpx
c

Cum sociis Theme natoque penatibus et magnis dis parturie montes, nascetur ridiculus mus. Curabitur ullamcorper id ultricies nisi.

1-677-124-44227 184 Main Collins Street, West Victoria 8007 Mon - Sat 8.00 - 18.00, Sunday CLOSED
Follow Us
 • Trenutno nimate v košarici nobenega artikla.
 • Trenutno nimate v košarici nobenega artikla.
Image Alt

Trenutno berete

KinVital tekaška vadba

Najboljša trail tekaška družba v Ljubljani in Domžalah

KinVital tekači smo skupnost, ki v urbanih okoljih iščemo predvsem trail stezice, ki nam jih Ljubljana in Domžale ponujata. Med vikedndi pa radi organiziramo izlete na tiste prave gorske stezice . Če iščeš družbo trail tekačev, si na pravem mestu 🙂

UROŠ
KinVital tekaška vadba.

Kaj vsebuje tekaška vadba?

Poleg rednih tekaških vadb tekom tedna v Ljubljanskem Tivoliju ali ob Kamniški Bistrici v Domžalah se nam lahko pridružite na slikovitih druženjih po stezicah najlepših krajih Slovenije.

Pri tekaški vadbi pod strokovnim vodstvom poskrbimo za izboljšanje tekaške pripravljenosti in se skupaj pripravljamo na različna tekaška tekmovanja (Soča Outdoor Festival, UTVV, Julian Alps Trail Run …). Letos bo tekmovalni koledar malce okrnjen, a nič zato. Kakšna tekma se gotovo najde 😉 Bomo pa zato v sodelovanju z Alpe Adria Trail Cup poskrbeli za vrsto izzivov, na katerih si lahko pritečete hude medalje in praktične nagrade.

Kaj lahko pričakujete:

 • Tekaška vadba 2x tedensko (v vseh vremenskih pogojih)
 • V Ljubljani in Domžalah
 • Skupinski trail tekaški izleti po Sloveniji
 • Vadba v manjših skupinah – osebni pristop
 • Ločena skupina za popolne začetnike
 • Na tekaški vadbi razdeljeni v več skupin – glede na tekaško pripravljenost
 • Strokovno vodenje kineziologov in hkrati izkušenih tekaških trenerjev
 • Vadbi se lahko pridružite KADARKOLI
 • Ugodnosti pri prijavah na tekaška tekmovanja (UTVV, SOF, JAT, AATC …)

PRIJAVI SE

Trail skupinski teki in izleti

Vedno iščemo zanimive lokacije (Salomon Running Academy).

Že zgornja slika lepo prikaže, kako simpatična so naša tekaška druženja (Stari grad nad Vipavo, Salomon Running Academy)

V sodelovanju s Salomon running academy tudi jeseni nadaljujemo s serijo tekaških druženj. To pomeni nove lokacije in nove atraktivne traile po Sloveniji. Druženja so primerna tako za začetnike kot tudi za že izkušene trail tekače.

Seznam tekaških druženj si lahko pogledate TUKAJ (KLIK).

*** septembra organiziramo ekskluzivni Salomon Running Academy za samo 20 tekačev. Lokacija in datum bosta znana naknadno. Obljubimo pa, da bo lokacija res vrhunska. mesto si lahko zagotovite s sodelovanjem v nagradni igri na FB in IG (TUKAJ).

Tekaške prireditve, ki se jih bomo udeležili skupaj

Kaj bomo počeli v letu 2020 si lahko preberete TUKAJ (KLIK).

Urnik tekaških vadb

URNIK – LJUBLJANA

TOREK 
18:00 tekaška vadba za ZAČETNIKE
19:00 tekaška vadba za REDNE TEKAČE

ČETRTEK
18:00 tekaška vadba za REDNE TEKAČE
19:00 tekaška vadba za ZAČETNIKE

Tedensko sta vam na voljo 2 termina tekaške vadbe (TOR, in ČET).  Poleg tekaških vadb lahko v okviru naših vadbenih programov obiskujete tudi preostale rekreativne vadbe (Funkcionalna vadba, Intenzivna vadba, Vadba za zdravo hrbtenico) v našem Kineziološkem centru na Mesarski cesti 4f (URNIK)

Lokacija tekaške vadbe: park Tivoli

URNIK – DOMŽALE

PONEDELJEK
18:00 tekaška vadba za REDNE TEKAČE
19:00 tekaška vadba za ZAČETNIKE (0-5 km)

PETEK
17:00 tekaška vadba za ZAČETNIKE (0-5 km)
18:00 tekaška vadba za REDNE TEKAČE

Tedensko imate na voljo v Domžalah 2 termina tekaške vadbe (PON in PET). Poleg tekaških vadb lahko v okviru naših vadbenih programov obiskujete tudi preostale rekreativne vadbe ( Funkcionalna vadba, Intenzivna vadba, Vadba za zdravo hrbtenico) v našem Kineziološkem centru, ki se nahaja v centru Domžal, Ulica Antona Skoka 2, Domžale (URNIK).

Lokacija tekaške vadbe: ob Kamniški Bistrici (zbor pri stadionu v Domžalah)

Tekaški trenerji

Tekaške vadbe in tekaška druženja potekajo pod vodstvom izkušenih tekaških trenerjev Uroša Kožarja in Luke Hrena. Tekača, maratonca, ultramaratonca ter tekaška trenerja z večletnimi izkušnjami poleg vodenja tekaških programov uspešno tekmujeta doma in v tujini. Ekipo zaključuje Urška Gjergek – tekačica in predvsem navdušenka nad športi in dejavnostmi v naravi.

Tako kot večino KinVital ekipe so trenerji kineziologi, ki v okviru tekaških vsebin organizirajo tudi različna izobraževanja in delavnice v Sloveniji kot v tujini.

Cena

1 mesec = 35€

3 meseci = 100€

6 mesecev = 190€

Mnogo naših tekačev poleg teka izvaja tudi dopolnilno vadbo moči, ki služi tako preventivi kot izboljšanju tekaške pripravljenosti, zato imate možnost dodatnega enega obiska tedensko Funkcionalne ali Intenzivne  vadbe za moč v prostorih kinezioloških centrov KinVital (Ljubljana, Domžale)

Cena v primeru kombinacije tekaške vadbe in vadbe za moč 1x tedensko – vsestranska vadba za tekače.

1 mesec = 50€

3 meseci = 135€

6 mesecev = 285€

PRIJAVE NA:

info@kinvital.si
041 248 612 (Uroš)

PRIJAVI SE